Major-kvartetin Webbiloki

Major-kvartetti on vuonna 2003 perustettu Helsingistä käsin vaikuttava jousikvartetti, jossa soittaa neljä tyttöä vuosimallia 1984. Tämä blogi on kirjoittajilleen eli soittajille keino pohtia syvällisiä tai vaikka tilittää turhautumista muihin soittajiin - eli siis tarjoaa muillekin kuin muusikoille valaisevia näkymiä kvartettielämään.

10.12.05

Laskuhumala.

Juuh. Turjake vetäistiin tänään ja ihan kunnialla, yleisöä oli mukavasti, ja joukossa lukuisia suurlähettiläitä ja muuta kivaa. Keikan jälkeen meidät kutsuttiin konsertin taustalla vaikuttaneen Espanjan suurlähettilään kotiin syömään ja juomaan epsanjalaisittain, mikä oli oikein jees, ja että mä nautin espanjan kuuntelemisesta, se on niin kaunista ja letkeetä ja kivaa, vielä jos osais sitä puhuakin, niin kyllä kelpais. No mutta.

Sieltä sit suunnattiin Elisalle viettään pikkareita (=pikkujouluja=sana, joka kuulostaa musta joltakin täysin muulta)...


Loppu angstaus sensuroitu/poistettu, syystä ettei sellaista jaksa lukea erkkikiään, eikä etenkään se. Vastaisuudessa mun rasittavaa ja tarpeetonta angstausta löytyy mun ihan omasta blogista.
Eli siis, jollet halua sitä kuulla, älä mene tänne:
Jjjoo.

1 Comments:

  • At 1:25 ap., Blogger Welmu said…

    Jahas. Nyt sitten tein sen: otin ja väsäsin oman blogin. :P Jotenka kirjoitelkaas nyt muut jormat tänne jotain järkevää, koska mä angstaan jatkossa omalla osastollani...

     

Lähetä kommentti

<< Home