Major-kvartetin Webbiloki

Major-kvartetti on vuonna 2003 perustettu Helsingistä käsin vaikuttava jousikvartetti, jossa soittaa neljä tyttöä vuosimallia 1984. Tämä blogi on kirjoittajilleen eli soittajille keino pohtia syvällisiä tai vaikka tilittää turhautumista muihin soittajiin - eli siis tarjoaa muillekin kuin muusikoille valaisevia näkymiä kvartettielämään.

16.3.05

Jorma matkustaa

Kuulkaas nytten.
Virallisena Netti-Jormana haluaisin ilmaista huoleni blogin nykytilasta: minä olenkin ainoa, joka tätä kirjoittaa! Olisi jo korkea aika saada tänne jotain vaihtelua, näiden allekirjoittaneen ikuisten ja loputtomien tilitysten lisäksi.
Ja maailma pelastuu!

Tässä voisin vielä tilittää sen vertaisen, että huomenna minä häippäisen Epsanjan maille, Murciaan, joten älkee turhaan ihmetelkö, ku en pyöri konsalla. Kello on jo ihan hirvesti tai porosti ainakin, ja pakkaaminen on edelleen ihan vaiheessa, on tossa laukussa aika paljon jotain sälää, mut vielä suurempi on se lista niistä asioista, jotka pitäis vielä huomenna sinne laittaa. Mut toisaalta, mitä ei muista ottaa, ni eiköhän sieltäkin rahalla saa.

Nii et pitäkää kivaa pakkasessa, meitsi lähtee plussan puolelle,

Veltz