Major-kvartetin Webbiloki

Major-kvartetti on vuonna 2003 perustettu Helsingistä käsin vaikuttava jousikvartetti, jossa soittaa neljä tyttöä vuosimallia 1984. Tämä blogi on kirjoittajilleen eli soittajille keino pohtia syvällisiä tai vaikka tilittää turhautumista muihin soittajiin - eli siis tarjoaa muillekin kuin muusikoille valaisevia näkymiä kvartettielämään.

4.4.05

Pitkest aikee

Ei olekaan taas tullut kirjoiteltua tänne vähään aikaan, ja jorman nettiasiat ovat muutenkin vähän levällään. Korjausta pitäisi saada kehiin piakkoin, mutten lupaa mitään. Se on kuulkaas niin, että kun ei just ny soiteta yhdessä mitään, niin ei jotenkin tunnu olevan mikään hätä näiden oheisjuttujenkaan kanssa.
Sen sijaan muussa ns. "Elämässä" mulla kyllä riittää puuhaa. Mulla on kunnianhimoinen suunnitelma saada perusopinnot yliopistolta tehtyä tänä lukuvuonna, mikä tarkoittaa, et kirjatentin 6 ov sälää 11.5. mennessä (ja sit on tietty se selloresitaalikin 2.5. tai jotain, olettaen, et saan jostakin säestäjän järkättyä).
Ja viime lauantaina oli mahtava larppi, Toinen totuus -kampanjan toinen osa, jossa pelasin ihmishahmoista feenikslintumummoa.
Ensi viikonloppuna on taas larppi, Pelageya: Clarissie -niminen scifipeli Loimaalla. Odotan sekä innolla että vähän jänskättäen, että miten se sujuu...
Mut varmasti sielläkin on kivaa. :-)