Major-kvartetin Webbiloki

Major-kvartetti on vuonna 2003 perustettu Helsingistä käsin vaikuttava jousikvartetti, jossa soittaa neljä tyttöä vuosimallia 1984. Tämä blogi on kirjoittajilleen eli soittajille keino pohtia syvällisiä tai vaikka tilittää turhautumista muihin soittajiin - eli siis tarjoaa muillekin kuin muusikoille valaisevia näkymiä kvartettielämään.

1.3.05

This Feeling Inside Me

Erittäin tärkeä, joskin tuskallinen asia, joka viimekertaisesta sanakirjauksestani puuttuu, ja jonka tämän päivän treenit toivat (Elisan välityksellä) meidän kaikkien aatoksiin:
___________

Major feeling

(subst.)

Se nimenomainen tunne, että esitys on kovin pian ja osaamisessa on vielä jonkinmoisia puutteita.
(taikka epävirallisesti ilmaisten, keikka on ihan just ja ei osata vieläkään mitään, apua! eli siis hemmetinmoinen ahdistus)
___________

Näin henkkoht näkökulmasta oon ehkä heivannut Major feelingin ja ottanut tilalle jonkunmoisen Hälläväliä feelingin, eli kun kaikki muutenkin niin sanoo, ni soitetaan sit vaan kovaa ja korkeelta jotain sinnepäin, ainakin kun Holtista puhutaan.
Harvey tosin (suom. huom: soolopiisi jonka soitan Novakonsertissa), noh, se olis ihan kiva soittaa hyvin. Ja kun tänään päivän päätteeksi soitin sen Jampalle (ohjaajanamme toimiva Juan Antonio Muro), pääsin enimmäkseen kunnialla loppuun saakka. Eksyin vain kerran siellä neliviivaisissa korkeuksissa.
Kyl tää täst viäl.