Major-kvartetin Webbiloki

Major-kvartetti on vuonna 2003 perustettu Helsingistä käsin vaikuttava jousikvartetti, jossa soittaa neljä tyttöä vuosimallia 1984. Tämä blogi on kirjoittajilleen eli soittajille keino pohtia syvällisiä tai vaikka tilittää turhautumista muihin soittajiin - eli siis tarjoaa muillekin kuin muusikoille valaisevia näkymiä kvartettielämään.

25.2.05

Hyytynyt Jorma


Hjuvaa iltaa.


Tänään Jorman alimmainen neljännes on pitänyt epävirallista flunssapäivää. Sairaslomaa tämä ei tunne lainkaan: jo aamusella oli vähän kuumetta, mutta tietty piti päästä egyptin luennolle, koska se on niin jänskää. Luimme lisää Djedin (Jedi?) seikkailuja, kuningas meinasi että leikataan vangilta pää pois ja tämä Djedi saa laittaa sen takas kiinni... No juu. Siis, sitten kun kerran olin liikenteessä, niin pakkohan sitten oli mennä kvartettitreeneihinkin. Muuten en kyllä olis tullut, ettäs tiedätte. ;-)

Lähdin sitten sentään kumminkin ajoissa kotiin, heti tuskaisten Holttituntiemme jälkeen, ja oon ottanut aika rennosti tän iltasen. Katsoin telkkarista kaikkea tosi tyhmää (Unelmien poikamiestä ja Mallikoulua), ja leikkaa-liimaa-näpertelin niitä nuotteja. Lopputuloksena se nippu on nyt puolet ohuempi, mutta liima veti ne paperit niin kippuraan, ettei niitä varmana saa millään telineellä pysymään. Huomenna siis ennen treenejä kopioimaan ja teippaamaan, niin sitten ehkä toimii.

Nytpä taidan taapertaa nukkumaan päin. Ehkä voisi vähän yrittää vielä läksyjä tehdä, kun viikonloppu menee kumminki liialliseen jormatukseen.

nsw-bity (w-yrm3)| m'3-hrw