Major-kvartetin Webbiloki

Major-kvartetti on vuonna 2003 perustettu Helsingistä käsin vaikuttava jousikvartetti, jossa soittaa neljä tyttöä vuosimallia 1984. Tämä blogi on kirjoittajilleen eli soittajille keino pohtia syvällisiä tai vaikka tilittää turhautumista muihin soittajiin - eli siis tarjoaa muillekin kuin muusikoille valaisevia näkymiä kvartettielämään.

14.2.05

Huomista odotellessa...

Joujoujou,

Taas on viikko mennyt ja uusi alkaa. Tänään oli pikaiset Majormatreenit, koska allekirjoittanut sompaili tyylikkäästi Sellosalin ja Ruoholahden välimaastossa eikä ehtinyt olla kunnolla paikalla kummissakaan treeneissä (ne toiset olivat Musiikkiopisto Juvenalian kamariorkesterin Bach-harjoitukset, konsertti on huomenna, ja joku pelkää kämmäävänsä jotain, koska ei ole ehtinyt noihin harjoituksiin juuri koskaan, koska on koko ajan istunut vain jossain kvartettiharjoituksissa, puh). Tuon noin tunnin kestäneen tapaamisemme aikana saimme tosin aikaan vaikka mitä, muun muassa tuli todettua, että maskotit ovat kivoja, ja ehdimmehän me sitten vähän soittaakin välillä...

Loppupäivän olenkin sitten totaalisen täydellisesti haaskannut saamatta aikaan mitään järkevää. Käynyt saunassa, katsellut puolella silmällä Pientä suklaapuotia ja tehnyt huonolla menestyksellä saksanläksyjä - en todellakaan tajua, kuka älypää väittää, että kieli, jolla ei ole varmoja sääntöjä monikon päätteiden muodostamiseksi, voi olla looginen! Vielä pitäisi tehdä yksi tehtävä, mutta onneksi tuossa on nuo egyptinläksytkin, niiden tekeminen on paljon jänskempää, vaikkei se yhtään helpompaa olekaan.

Noin muuten päivityksenä, olen sitten edelleen ainokaisena jorMana täällä kirjoittelemassa, koska Bloggerin kirjautumis- ja kutsusysteemi on tuottanut vähän onkkelmia itse kunkin suunnalla. Toivottavasti saamme kuitenkin asian piakkoin hoidettua, että muutkin kuin minä pääsevät tänne höpisemään kaikenmoista kummaa.


Ja huomenna aamulla kympiltä sitten seuraavat harjoitukset. Katsotaan kuinka pitkään jaksetaan, kalenterissa lukee että neljä tuntia, huh huh.

Jorma V